Over ons

Archimed werkt met verschillende fases. Om het project zo goed mogelijk te categoriseren is het belangrijk te weten welk pad je wilt volgen. Wij werken met 5 pakketten, benieuwd welk pakket het beste bij u past, vraag naar de mogelijkheden. Schets, 2D plattegrond digitaal, 3D plattegrond digitaal, Interieurontwerp digitaal, meubelontwerp.

Over ons

Een doordachte plattegrond bespaart tijd. De bedoeling van een functioneel ingerichte praktijk is het verhogen van de efficiëntie van de tandarts en zijn medewerkers. In sommige praktijken kan er wel 30% van de werktijd verloren gaan! Dit zit vooral in gekruisde looplijnen en de verkeerde functie koppelingen. Om vanaf het begin te investeren in een optimale inrichting is investeren in een rustige tijdsbesparende praktijk die tijd overheeft voor een praatje met de patiënt.

Over ons

Het visitekaartje van uw praktijk en dus ook een niet te onderschatten onderdeel. De esthetiek laat mensen voelen wat u niet kunt uitspreken: uw deskundigheid en ervaring. De patiënt vertrouwt op zijn zintuigen.
De sfeer, de uitstraling, de eerste indruk wordt direct geassocieerd met het verwachte behandelingsniveau. 

Over ons

Voor uw patiënt is een gevoel van hygiëne zeer belangrijk. U besteedt ongetwijfeld de grootste zorg aan dit onderwerp. Maar zorgt u er ook voor dat uw praktijk dit ook uitstraalt?